Menu
Coșul tău

Baterie Alkalina Kodak Xtralife 9v

Baterie Alkalina Kodak Xtralife 9v
Baterie Alkalina Kodak Xtralife 9v

Baterie Alkalina Kodak Xtralife 9v

Bateria alcalină Kodak Xtralife 9V este un tip de baterie non-reîncărcabilă produsă de Kodak, unul dintre liderii în industria de fotografie și electronice. Această baterie este proiectată pentru a furniza o tensiune nominală de 9 volți și este utilizată într-o varietate de dispozitive electronice portabile.

Bateriile Kodak Xtralife sunt concepute pentru a oferi performanțe fiabile și o durată de viață îndelungată. Ele sunt potrivite pentru utilizarea într-o gamă largă de dispozitive, inclusiv detectoare de fum, telecomenzi, echipamente audio portabile, jucării și multe altele.

Caracteristicile bateriilor Kodak Xtralife pot varia în funcție de specificațiile exacte ale produsului și de condițiile de utilizare. Cu toate acestea, ele sunt în general recunoscute pentru stabilitatea tensiunii și rezistența lor în diverse condiții de mediu.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.
10,00 RON
Fără TVA: 8,40 RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Model: A465135

Newsletter

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate