Menu
Coșul tău

Baterie Alkalina Varta High-Energy 9v

Baterie Alkalina Varta High-Energy 9v
Baterie Alkalina Varta High-Energy 9v

Baterie Alkalina Varta High-Energy 9v

Bateria alcalină Varta High-Energy 9V este un tip de baterie non-reîncărcabilă fabricată de Varta, unul dintre producătorii de baterii cu renume mondial. Această baterie este proiectată pentru a furniza o tensiune nominală de 9 volți și este utilizată într-o gamă largă de dispozitive electronice portabile.

Bateriile Varta High-Energy sunt recunoscute pentru performanța și fiabilitatea lor. Acestea sunt concepute pentru a oferi o sursă constantă și puternică de energie, fiind potrivite pentru dispozitive care necesită o putere sporită sau o durată de funcționare îndelungată.

Aceste baterii sunt ideale pentru utilizare în dispozitive precum detectoare de fum, echipamente audio portabile, telecomenzi, jucării și multe altele. Ele sunt disponibile pe piață în mai multe variante, inclusiv modele standard și modele îmbunătățite, care promit o durată de viață mai lungă sau performanțe superioare în anumite condiții.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.
12,60 RON
Fără TVA: 10,59 RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Model: A434351

Newsletter

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate