Menu
Coșul tău

Baterie Alkalina Varta High-Energy R20 D set 2 bucati

Baterie Alkalina Varta High-Energy R20 D set 2 bucati
Baterie Alkalina Varta High-Energy R20 D set 2 bucati

Baterie Alkalina Varta High-Energy R20 D set 2 bucati

Bateriile alcaline Varta High-Energy R20 D, împreună cu setul de 2 bucăți, reprezintă o opțiune fiabilă și de înaltă performanță pentru dispozitivele care necesită o sursă de energie puternică și de lungă durată. Acestea sunt baterii de tip D (sau R20), care sunt de dimensiuni mai mari și oferă o capacitate mai mare în comparație cu bateriile mai mici.

Varta High-Energy este cunoscut pentru calitatea și fiabilitatea produselor lor, iar aceste baterii alcaline sunt concepute să ofere o performanță constantă și puternică într-o varietate de dispozitive, cum ar fi lanternele, radiourile portabile, jucăriile și alte echipamente electronice.

Setul de 2 bucăți este convenabil pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o rezervă de energie la îndemână sau pentru a înlocui rapid bateriile uzate din dispozitivele dvs.

Asigurați-vă că respectați instrucțiunile producătorului dispozitivului pentru a vă asigura că bateriile R20 D sunt compatibile și adecvate pentru utilizarea respectivă. De asemenea, este important să reciclați bateriile uzate în mod corespunzător pentru a proteja mediul înconjurător.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.
21,60 RON
Fără TVA: 18,15 RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Model: A32151

Newsletter

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate