Menu
Coșul tău

Baterie Toshiba Heavy-Duty 9V-F22

Baterie Toshiba Heavy-Duty 9V-F22
Baterie Toshiba Heavy-Duty 9V-F22

Baterie Toshiba Heavy-Duty 9V-F22

Bateria este alcalină non-reîncărcabilă de tip 9V, este cunoscută și sub denumirea de baterie de tip F22, produsă de compania Toshiba. Această baterie este proiectată pentru a furniza o tensiune nominală de 9 volți și este utilizată într-o varietate de dispozitive electronice mici și portabile.

Bateriile Toshiba Heavy-Duty sunt cunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor, oferind o sursă de energie stabilă și de lungă durată pentru diverse aplicații. Acestea sunt concepute să funcționeze eficient într-o gamă largă de temperaturi și condiții de mediu.

Este important să urmați întotdeauna instrucțiunile producătorului și să respectați recomandările de utilizare atunci când utilizați baterii. În plus, înainte de a utiliza bateriile, asigurați-vă că sunt potrivite pentru dispozitivul dvs. și că sunt instalate corect pentru a preveni orice deteriorare sau scurgeri posibile.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.
7,00 RON
Fără TVA: 5,88 RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Model: A813445

Newsletter

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate