Menu
Coșul tău

Acumulatori Duracell R6 AA Ni-mh 2500 mah set de 4 bucati

Acumulatori Duracell R6 AA Ni-mh 2500 mah set de 4 bucati
Acumulatori Duracell R6 AA Ni-mh 2500 mah set de 4 bucati

Acumulatori Duracell R6 AA Ni-mh 2500 mah set de 4 bucati

Acumulatorii Duracell R6 AA Ni-MH 2500 mAh sunt o alegere populară pentru cei care caută o sursă de energie reîncărcabilă și fiabilă pentru diverse dispozitive. Iată câteva caracteristici și avantaje ale acestora:

  1. Tehnologia Ni-MH: Acești acumulatori utilizează tehnologia Ni-MH (nickel-metal hidrură), care oferă o capacitate mare de stocare a energiei și este reîncărcabilă de mai multe ori. Această tehnologie este recunoscută pentru stabilitatea sa și lipsa efectului de memorie, ceea ce înseamnă că nu trebuie să așteptați descărcarea completă înainte de a îi reîncărca.

  2. Capacitate ridicată: Cu o capacitate de 2500 mAh, acești acumulatori pot furniza o cantitate semnificativă de energie pentru dispozitivele dumneavoastră, permițându-vă să le utilizați pentru perioade mai lungi între reîncărcări.

  3. Durabilitate și fiabilitate: Duracell este un nume de încredere în industria bateriilor, iar acești acumulatori sunt proiectați pentru a fi durabili și fiabili. Aceștia sunt concepuți pentru a rezista la multiple cicluri de încărcare și descărcare, oferind o performanță constantă pe termen lung.

  4. Set de 4 bucăți: Acest pachet include patru bucăți de acumulatori AA, ceea ce este convenabil pentru a avea întotdeauna o rezervă de energie la îndemână. Seturile mai mari pot fi utile în special pentru dispozitive care consumă multă energie sau pentru a fi utilizate în mai multe dispozitive simultan.

  5. Economie și ecologie: Utilizarea acumulatorilor reîncărcabili poate fi mai economică și mai ecologică decât achiziționarea constantă a bateriilor alcaline de unică folosință. Acești acumulatori Duracell vă permit să economisiți bani pe termen lung și să reduceți cantitatea de deșeuri de baterii.

În concluzie, acumulatorii Duracell R6 AA Ni-MH 2500 mAh set de 4 bucăți sunt o alegere excelentă pentru cei care caută o sursă de energie reîncărcabilă și de încredere pentru o varietate de dispozitive. Asigurați-vă că utilizați un încărcător corespunzător și respectați instrucțiunile de utilizare pentru a obține cea mai bună performanță și durată de viață din acești acumulatori.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.
68,00 RON
Fără TVA: 57,14 RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Model: A835461

Newsletter

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate