Menu
Coșul tău

Baterie Alkalina Duracell R20 D set 2 bucati

Baterie Alkalina Duracell R20 D set 2 bucati
Baterie Alkalina Duracell R20 D set 2 bucati

Baterie Alkalina Duracell R20 D set 2 bucati

Bateriile alcaline Duracell R20 D sunt o alegere populară pentru dispozitivele care necesită o sursă de energie puternică și de lungă durată. Acestea sunt baterii de tip D (sau R20), cunoscute și sub denumirea de baterii de dimensiuni mari. Setul de 2 bucăți indică faptul că acest pachet conține două baterii de tip D.

Duracell este un brand de încredere, renumit pentru produsele sale de calitate și fiabilitatea furnizării de energie într-o varietate de dispozitive, cum ar fi lanternele, radiourile portabile, jucăriile și alte echipamente electronice.

Setul de 2 bucăți este convenabil pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o rezervă de energie la îndemână sau pentru a înlocui rapid bateriile epuizate din dispozitivele dvs.

Asigurați-vă că consultați instrucțiunile producătorului dispozitivului pentru a vă asigura că bateriile R20 D sunt compatibile și adecvate pentru utilizarea respectivă. De asemenea, asigurați-vă că reciclați bateriile uzate în mod corespunzător pentru a proteja mediul înconjurător.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.
29,00 RON
Fără TVA: 24,37 RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Model: A813544423

Newsletter

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate