Menu
Coșul tău

Bec LED RGB inteligent 9w Tuya Google Assistant si Amazon Alexa

Bec LED RGB inteligent 9w Tuya Google Assistant si Amazon Alexa
Bec LED RGB inteligent 9w Tuya Google Assistant si Amazon Alexa

Compatibil cu Google Assistant si Amazon Alexa.

Pe langa lumina colorată(RGB), se poate folosi si pentru iluminatul clasic, becul poate emite diferite temperaturi de culoare: alb cald, rece sau neutru si este dimabil.

Cu ajutorul aplicatiei Tuya se pot cupla si administra, în acelasi timp, mai multe becuri.

Soclul este E27 iar tensiunea de alimentare este AC 220V.

bec rgb, casa smart, LED

 

Un bec LED RGB inteligent este un tip de bec LED care poate fi controlat prin intermediul unei aplicații de smartphone sau prin intermediul unui hub inteligent, precum Amazon Echo sau Google Home. Acest tip de bec poate fi setat să afișeze o gamă largă de culori, de la alb până la roșu, verde și albastru. De asemenea, poate fi programat pentru a schimba culorile în mod automat sau poate fi controlat prin intermediul comenzilor vocale.

Becurile LED RGB inteligente sunt populare în domeniul iluminatului de ambianță, deoarece oferă o mare flexibilitate în alegerea culorilor și a efectelor de iluminat. De asemenea, acestea pot fi integrate în sisteme de control inteligent pentru a fi controlate prin intermediul unui hub sau a unei aplicații de smartphone. Becurile LED RGB inteligente sunt un mod ușor de a adăuga culoare și personalitate în orice spațiu și pot fi utilizate pentru a crea o atmosferă relaxantă sau veselă, în funcție de necesități.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Acest produs beneficiază de 24 de luni de garanție.

39,00 RON
Fără TVA: 32,77 RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Model: EB55
  • EAN: 5949480981926

Newsletter

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate