Menu
Coșul tău

Acumulatori li-ion

Acumulatori li-ion

Acumulatorii Li-ion sunt o tehnologie de acumulatoare reîncărcabile care utilizează un electrolit lichid organic pentru a transporta ioni între electrozi, în timpul încărcării și descărcării. Acești acumulatori sunt utilizați într-o varietate de dispozitive electronice portabile, cum ar fi telefoane mobile, tablete, laptopuri și alte dispozitive de consum.

Comparativ cu alte tipuri de acumulatori, cum ar fi acumulatorii NiMH sau acumulatorii de plumb, acumulatorii Li-ion au o densitate de energie mai mare și sunt mai ușori, ceea ce îi face ideali pentru aplicații mobile. De asemenea, acești acumulatori au o perioadă de viață mai lungă și o rată mai mică de auto-descărcare decât alți acumulatori, ceea ce înseamnă că pot fi stocați pentru perioade mai lungi de timp fără a fi necesară încărcarea lor.

Un alt avantaj al acumulatorilor Li-ion este faptul că aceștia nu suferă de "efectul de memorie" întâlnit la alte tipuri de acumulatori, care pot să-și piardă capacitatea de a stoca energie dacă sunt încărcați parțial de mai multe ori înainte de a fi descărcați complet. Cu toate acestea, acumulatorii Li-ion sunt sensibili la temperatură și la supraîncărcare, ceea ce poate afecta performanța și durata lor de viață.

acumulatori li-ion

Dimensiuni Diametru: 18 mm | Lungime 65 mm Capacitate maximă  4800 mAh Tensiune nominală  3.7 V Acumulatorul se încarcă doar cu încărcător special pentru modelul Li-ion. Orice alt tip de încărcător poate duce l..
15,00 RON
Fără TVA:12,61 RON
Dimensiuni Diametru: 18 mm | Lungime 65 mm Capacitate maximă  5000 mAh Tensiune nominală  3.7 V Acumulatorul se încarcă doar cu încărcător special pentru modelul Li-ion. Orice alt tip de încărcător poate duce l..
34,00 RON
Fără TVA:28,57 RON
Cicluri de reîncărcare ≥ 700 Dimensiuni Diametru: 26.6 mm | Lungime 66.2 mm Capacitate maximă  5000 mAh Tensiune încărcare 4,2 V  Tensiune descărcare minima 2,5 V  Tensiune constanta de păstrare ..
36,00 RON
Fără TVA:30,25 RON
Dimensiuni Diametru: 18 mm | Lungime 65 mm Capacitate maximă  5000 mAh Tensiune nominală  3.7 V Continut pachet 1 x acumulator Acumulatorul se încarcă doar cu încărcător special pentru modelul Li-ion.&nbs..
34,00 RON
Fără TVA:28,57 RON
Dimensiuni Diametru: 18 mm | Lungime 65 mm Capacitate maximă  5000 mAh Tensiune nominală  4.2 V Continut pachet 2 x acumulatori Acumulatorul se încarcă doar cu încărcător special pentru modelul Li-ion.&nb..
49,00 RON
Fără TVA:41,18 RON
Afişare de la 1 la 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate