Menu
Coșul tău

Sursa de alimentare ultra slim 12v-15w 1.5a

Sursa de alimentare ultra slim 12v-15w 1.5a
Sursa de alimentare ultra slim 12v-15w 1.5a

Sursa de alimentare ultra slim 12v-15w 1.5a

Sursele de alimentare ultra-slim de 12V-15W 1.5A sunt folosite în diferite aplicații, de la dispozitive electronice mici la iluminat LED sau alte echipamente care necesită alimentare de la o priză. Iată câteva caracteristici și informații utile despre aceste surse de alimentare:

  1. Tensiune de ieșire: 12V. Aceasta este tensiunea pe care o furnizează sursa de alimentare către dispozitivul conectat.

  2. Putere: 15W (watt). Acesta este produsul dintre tensiunea de ieșire și curentul de ieșire și reprezintă puterea maximă pe care o poate furniza sursa de alimentare. În acest caz, 12V x 1,5A = 15W.

  3. Curent de ieșire: 1,5A (amperi). Acesta este curentul maxim pe care îl poate furniza sursa de alimentare la 12V.

  4. Tip de conector: Aceste surse de alimentare au cabluri de alimentare, atat pentru intrare(220V), cat si pentru iesire(12V).

  5. Dimensiuni: 18 x 18 x 174mm

  6. Protecții: Aceasta sursa de alimentare are protecții împotriva supratensiunii și supracurentului pentru a asigura siguranța dispozitivelor conectate.

  7. Eficiență energetică: O sursă de alimentare de calitate ar trebui să fie eficientă energetic pentru a minimiza pierderile de energie sub formă de căldură.

  8. Compatibilitate: Verificați compatibilitatea sursei de alimentare cu dispozitivul dvs. înainte de achiziționare, pentru a vă asigura că specificațiile de ieșire se potrivesc cerințelor acestuia.

ATENTIE!

A nu se utiliza in locuri umede sau cu căldură excesivă ori foc deschis.

A nu se utiliza în zone cu solvenți sau gaze.

A nu se introduce in apa.

Conexiunea se va face de catre un electrician autorizat.

A se verifica înainte de de conectare teniunea și polaritatea cablurilor.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Acest produs beneficiază de 24 de luni de garanție.

20,80 RON
Fără TVA: 17,48 RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Model: A346513

Newsletter

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate