Menu
Coșul tău

Garantii-retururi

GARANTIA produselor comercializate pe site-ul www.led4you.ro este este specificata in tab-ul GARANTIE din pagina fiecărui produs.
Cum funcționează garanția?
PICK - UP AND RETURN GRATUIT pe toata perioada garanției, adică produsul defect va fi ridicat de societatea noastră(prin intermediul curierului), reparat/schimbat si trimis înapoi către dvs. fără să suportați nici un cost!

1. RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMATOAREI LEGI: 
Ordonanței nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:
"Consumatorul(persoana fizica/juridica) are dreptul sa notifice comerciantului ca renunță la  comanda, fără penalități si fără invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului sau, in cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului."
Pentru returnarea produsului trebuie sa notificați la adresa office.led4you.ro@gmail.com sau sa  informați telefonic( 0724157721 ). 
In maxim 48h de la data returnării, va vom înapoia contravaloarea produsului in contul  dumneavoastră.
Cheltuielile de returnare se suporta de către firma noastră.
Produsele vor fi returnate împreună cu factura de achiziție in original.
Produsul poate fi returnat numai daca este in condiții perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente.
2.  NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE: 
- Produse care prezinta modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri.
- Produse aduse pe comenzi speciale

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate